2019. augusztus 3., szombat

Nemzetközi Alopecia Nap 2019

Augusztus első szombatján immár ötödik alkalommal piknikeztünk együtt, hogy csoportképünkkel idén is képviselhessük Magyarországot a szeptemberben megjelenő világméretű fotóválogatásban. A San Diego-i Mary Marshall 2010-ben indította útjára nemzetközi kezdeményezését, amelyben évek óta egyre több ország vesz részt. Idén a közel háromezerfős nemzetközi csoportban hajnaltól késő éjszakáig köszöntötték egymást fényképes üzeneteikkel az érintettek.
Vidám napunk volt :)
Aztán persze a hivatalos csoportképhez egy picivel már komolyabb fejet vágtunk :)
Az előző évek csoportképeit és videóit az IAD cimkénél, azaz ITT nézhetitek meg. Az előzményekről ITT olvashattok, ha pedig visszatértek ide szeptemberben is, akkor az idei válogatásról sem fogtok lemaradni! ;)

És ahogy ígértem, íme az elkészült válogatás! Hatalmas meglepetésünkre Mary a Magyar Alopecia Areata Közösség csoportképét választotta a videó nyitóképéül. :)
© Minden jog fenntartva! A fényképek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható.

Nincsenek megjegyzések: