2013. május 7., kedd

8 élet haj nélkül

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva!

Nyolc nő, nyolc különböző élet, nyolc megküzdési mód a hajnélküliség állapotával. A foltos hajhullás nevű betegség kovácsolta őket egy csapatba, ahol közös tervet szőttek önmaguk és sorstársaik megsegítése érdekében.

Verbőci Patrícia, Ugrai Judit és Tartóczki Évi segítségével megálmodták és valóra váltották a kaTARzis kiállítást, melynek keretében állapotuk felvállalásával arra vállalkoztak, hogy megmutassák, a nőiesség nem haj függvénye.

A lányok - akik többsége kendőt, vagy parókát hord a mindennapokban - legintimebb szférájukba engedik be a látogatókat a képeken keresztül, és remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket a másságban (vagy még inkább a különlegességben) is jelen lévő nőiességről, lágyságról, harmóniáról...és az élet értékeiről.

kaTARzis Kiállítás
Mozsár Kávézó, 1065 Budapest, Mozsár u. 2.
2013. május 31-június 30.

FIKSZ - a KuPé Folyóirat összművészeti tere, 7621 Pécs, Széchenyi tér 2.
2013. július 6-július 26.

Köszönnyilvánítás: 
Verbőci Patrícia (ötlet, fotó), Ugrai Judit (smink, képek, design), Tartóczki Éva (styling), Németh Csaba (Alfa Stúdió), Dr. Lukács Péter (anyagi támogatás), APlast Kft (műanyag lapok), Mozsár Kávézó (a kiállítás első helyszíne), Cafe Quartet (zenei program a megnyitón).

A kaTARzis kiállítás bemutatása ITT, hivatalos facebook oldala ITT található, a kapcsolódó blog bejegyzések pedig ITT olvashatók.

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva! A képek és az írás engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható.

Nincsenek megjegyzések: