2012. január 18., szerda

Programajánló nyárra

Az idén 30. születésnapját ünneplő Amerikai Foltos Hajhullás Alapítvány (NAAF minden évben rendez egy nagyszabású konferenciát.

A 26. éves konferenciát Los Angelesben rendezték meg, melynek 832 résztvevője volt nem csak az USA-ból, de Kanadából, Hong Kongból, Ausztráliából, Új Zélandról, Panamából, Svédországból és Japánból is.

A konferenciák ideje alatt a gyerekeket külön táborral várják, miközben a felnőttek (pl. a kutatások állásáról, lehetséges kezelésekről szóló) előadásokat hallgatják. A plenáris előadások mellett ún. szekcióüléseket is tartanak, ahol ki-ki a maga nemének, vagy érdeklődési területének megfelelő csoportfoglalkozáson vehet részt.

A konferencia idején közös futást és táncestet is szerveznek. A paróka, sapka és kendő-szalonok is felvonultatják kínálatukat, továbbá a kozmetikai tetoválásra vágyók is tájékozódhatnak a szemöldök és szemkontúr készíttetés lehetőségeiről. Mindezeken túl a konferencia résztvevői vérmintát is adhatnak a Nemzeti Foltos Hajhullás Vérbankba, ami a kutatások folytatásához jelent hatalmas segítséget.

A 27. éves konferenciára fél év múlva, 2012. július 19-22 között kerül sor Washingtonban.

Ha valaki épp arra jár, feltétlenül nézzen be a Hyatt Regency Hotelbe! :)

Nincsenek megjegyzések: