2011. május 21., szombat

Variációk parókára


Nemrég nagy dologra szántam rá magam: új frizurám lett. Már régóta fontolgattam, de most jött el az ideje. Ezzel életemnek tagadhatatlanul lezárult egy szakasza: mostantól (egy ideig legalábbis) műszálhajas parókát hordok.

Fájó szívvel és hosszú mérlegelést követően pár napja elcsomagoltam emberi hajból készült, enyhén konzervatív parókáimat, hogy teret engedjek a kicsit modernebb jövevényeknek.

Hosszú kapcsolatot pakoltam el a szekrény mélyére: 6,5 év eredeti hajban; 4,5 év változatlan fazonban. Valóban itt volt már az ideje a váltásnak.

Először 2010 decemberében kezdtem kifelé tekintgetni a kapcsolatunkból. Nem is tudtam ellenállni a kísértésnek. Vágytam már egy kis változatosságra, egy kis kalandra, valami újra. Ekkor leltem rá Foxra.

Elkezdtünk ismerkedni. Persze mindezt nagy titokban. A munkahelyemen például nem is tudtak a létezéséről. A hétvégéket próbáltuk kihasználni, hogy jobban megismerjük egymást. Hamarosan azonban rá kellett jönnöm, hogy nem feltétlenül ő az igazi.

Azért ennek ellenére továbbra is kettős életet éltem. A munkahelyemen maradtam a konzervatív külsőnél, azon kívül viszont az új frizurámban mutatkoztam.

Nem sokkal később azonban egy váratlan találkozás egy vörössel gyökeres változásokat eredményezett. Szerelem volt első próbára. Kár, hogy már foglalt volt. :)

A történtek hatására azonban körvonalazódott, hogy valójában mit keresek, milyen lehetne az IGAZI.

Rövid nézelődés, és annál hosszabb próbálgatás után a Karolina úton rá is találtam a tökéletes társra, Discre (Ellen Wille). Köszönöm Károly és Tamás szakszerű és türelmes segítségét.

Kicsit izgatott voltam, hogyan fogadják majd a munkatársak a nagy átalakulást. A hatás természetesen nem maradt el: az első pár napban kijutott a lelkes dicséretekből és az újbóli bemutatkozásból (azoknak, akik nem ismertek meg :)).

A fodrászom nevét azonban szigorúan titokban tartottam. :)

Tapasztalataimmal jelentkezem majd!

A jó minőségű német Ellen Wille parókák ajánlott beszerzési helyei: a Hair Club és a Wigplanet üzletei.

© Minden jog fenntartva! A kép és az írás engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható.

4 megjegyzés:

patricia írta...

Csini vagy nagyon! irj meg sokat nekunk!

Csupa(sz)épség írta...

Kedves Patrícia! A kérésed számomra parancs! :)

Névtelen írta...

Zsu! Ez valami fantasztikus! Nagyon szexi...
Újra meg kell ismernem ezt a nőt! :)
Anita

Csupa(sz)épség írta...

Már nagyon várlak! Sok minden történt az utolsó találkozásunk óta! :)