2013. február 6., szerda

A célegyenesben

A werk fotók után végre betekintést engedhetek a kiállítás tényleges darabjaiba is. A képek az '50-es évek plakátstílusát idézik, és izzig-vérig NŐ-ket ábrázolnak. Az ötlet születése megér majd egy külön bejegyzést is. :)

Miközben heteken, hónapokon keresztül zajlott a fotózás előkészítése, a lehetséges helyszínen is elkezdtük törni a fejünket. Nem egy "steril" kiállítóteremre vágytunk, hanem egy olyan helyre, amely élettel teli, barátságos, hívogató és kényelmes. Ahol egy csésze tea, kávé, vagy egy pohár bor mellett tovább lehet gondolni a történetünket, és az üzenetünket. Ma sikeresen rátaláltunk erre a helyre, így egyértelműen ráfordultunk a célegyenesre.
Tipp: a képre kattintva a szöveg könnyeben olvasható
Bővebb információ: http:/bit.ly/kaTARzis-kiallitas

Még hosszú az út a célszalagig, hisz a képek előhívatása, és a kiállítás további előkészítése költségigényes folyamat, ám bízunk benne, hogy továbbra is lesznek támogatói különleges álmunk valóra váltásának. 

A fontosabb tudnivalókról természetesen beszámolok majd, a részletekbe azonban a kiállítás facebook oldalán nyerhettek betekintést: kaTARzis 

Továbbra is hálás köszönettel tartozunk az eddigiekért Verbőci Patríciának (ötlet, fotó), Ugrai Juditnak (smink, fotó)Tartóczki Évának (styling), Németh Csabának (Alfa Stúdió) és Dr. Lukács Péternek (anyagi támogatás). Mától pedig a Mozsár Kávézót is megilleti a hely a köszönetnyilvánítások sorában.

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva! A képek és az írás engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható.

Nincsenek megjegyzések: