2013. február 6., szerda

A célegyenesben

A werk fotók után végre betekintést engedhetek a kiállítás tényleges darabjaiba is. A képek az '50-es évek plakátstílusát idézik, és izzig-vérig NŐ-ket ábrázolnak. Az ötlet születése megér majd egy külön bejegyzést is. :)

Miközben heteken, hónapokon keresztül zajlott a fotózás előkészítése, a lehetséges helyszínen is elkezdtük törni a fejünket. Nem egy "steril" kiállítóteremre vágytunk, hanem egy olyan helyre, amely élettel teli, barátságos, hívogató és kényelmes. Ahol egy csésze tea, kávé, vagy egy pohár bor mellett tovább lehet gondolni a történetünket, és az üzenetünket. Ma sikeresen rátaláltunk erre a helyre, így egyértelműen ráfordultunk a célegyenesre.
Tipp: a képre kattintva a szöveg könnyeben olvasható
Bővebb információ: http:/bit.ly/kaTARzis-kiallitas

Még hosszú az út a célszalagig, hisz a képek előhívatása, és a kiállítás további előkészítése költségigényes folyamat, ám bízunk benne, hogy továbbra is lesznek támogatói különleges álmunk valóra váltásának.

A kaTARzis kiállítás bemutatása ITT, hivatalos facebook oldala ITT található, a kapcsolódó blog bejegyzések pedig ITT olvashatók.

Továbbra is hálás köszönettel tartozunk az eddigiekért Verbőci Patríciának (ötlet, fotó), Ugrai Juditnak (smink, fotó)Tartóczki Évának (styling), Németh Csabának (Alfa Stúdió) és Dr. Lukács Péternek (anyagi támogatás). Mától pedig a Mozsár Kávézót is megilleti a hely a köszönetnyilvánítások sorában.

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva! A képek és az írás engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható.

Nincsenek megjegyzések: