2013. január 4., péntek

Ízelítő

Pár hét múlva a blogom óvodás korba lép, azonban születése, de még inkább fogantatása felejthetetlen élmény azóta is számomra: Ugrai Judit és Verbőci Patrícia ekkor csalogatta elő bábjából a pillangót.   
    
Három évvel később Judittal és Patríciával tovább álmodtuk a mesét, és egy csodás terv kivitelezésébe kezdtünk. Ír, angol és ausztrál sorstársaink inspiráltak bennünket, hogy a foltos hajhullásban szenvedő magyar lányok is megmutassák a "nagyvilágnak" természetes szépségüket és nőiességüket.   

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva! A képek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet.

A fenti képek a bizonyítékai annak, hogy különleges tervünk hamarosan kézzelfoghatóvá válik. A részeredmények ismeretében bizton állíthatom, hogy a magyar lányok fotói az egész világot bejárják majd. ;)


További nézni- és olvasnivaló Patrícia blogbejegyzésében található.

Külön köszönet az eddigiekért Verbőci Patríciának (fotó), Ugrai Juditnak (smink, fotó), Tartóczki Évának (styling), Németh Csabának (Alfa Stúdió) és Dr. Lukács Péternek (anyagi támogatás). 

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva!

Nincsenek megjegyzések: