2017. december 27., szerda

Sminktetoválás

A foltos hajhullással való együttélés néha kicsit macerás, de előbb vagy utóbb szinte minden nehézségre megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb megoldást. Nők esetében az arcszőrzet hiányára a sminkelés egy remek alternatíva, amit kis gyakorlással és a megfelelő eszközökkel egész hamar tökélyre fejleszthetünk (bővebben erről ITT írtam). 

A mindennapos sminkelésnél időtakarékosabb és tartósabb megoldás a sminktetoválás, ám sok fejtörést okozhat a megfelelő szakember megtalálása. Az ezzel kapcsolatos tapasztalataimról ITT, saját praktikáimról - benne Vámos Mónika  smink- és orvosi tetováló tanácsaival - ITT írtam néhány éve.

Ezúttal Bartus Márta smink- és orvosi tetováló egyik munkáját mutatom meg, aki több sorstársunknak is segített már a szemöldök és a szempilla hiányának mesteri ellensúlyozásában.
"Kedves régi vendégünk Kriszta párjával érkezett Londonból. Évek óta mi készítjük esztétikai sminktetoválását. Párjával együtt egy ritka autoimmun állapottal élnek, ez az alopécia, de büszkén vállalják minden fórumon. Boldogok és imádják az életet és egymást! Pozitív egyéniségük bearanyozták a napomat! Hálás vagyok az ismerettségnek." 🙏  Bartus Márta  

A terveink szerint a jövőben ez a bejegyzés további példákkal és tanácsokkkal bővül majd Bartus Mártának köszönhetően, hogy a sminktetoválásra vágyókat ezúton is segíthessük a megfelelő módszer és szakember kiválasztásában.

Nincsenek megjegyzések: